Over Ons

Al 40 jaar toonaangevend leverancier van vaste planten en siergrassen

geschiedenis

In 1977 werd Kwekerij Zwartjes officieel opgericht, door de grondlegger van het bedrijf; Ger Zwartjes. Vóór deze officiële start hadden er al de nodige activiteiten plaatsgevonden m.b.t. het kweken van planten en coniferen. Sinds de start is Kwekerij Zwartjes een begrip in de regio. Maar ook zeker in Nederland en in de omliggende landen weet men de weg naar ons te vinden. Wij staan erom bekend dat we een breed scala aan vaste planten en siergrassen succesvol in grotere aantallen kweken. 

Wat doen wij?

Het kweken van vaste planten blijft onze belangrijkste business, maar ook siergrassen valt hier sinds 2001 onder. De vele reizen over de hele wereld door Kwekerij Zwartjes zorgen er voor dat we inmiddels meer dan 400 soorten siergrassen in ons assortiment hebben, waarvan een grote selectie in ruime aantallen. Onze focus en zorg is dat alle planten die geproduceerd worden voor de verkoop soortecht uitgeleverd worden. In overleg met de klant kan voor elk project uiteraard naar alternatieven gekeken worden.

Voor wie kweken wij

De afzet vindt plaats aan: groothandel, hoveniers, grootgroenvoorzieners, tuincentra, overheidsinstanties, gemeenten, grote projecten door heel Europa en diverse TV-programma’s. Om daadwerkelijk iedereen op maat te kunnen bedienen hebben we ook voor de consumentenmarkt een overzichtelijke webshop ontwikkeld. Via de site Plant te Koop kan men in 4 eenvoudige stappen vele soorten vaste planten, siergrassen, heesters en haagplanten bestellen.

ons doel

Ons doel is; om voor elke klant een complete order van A tot Z te kunnen leveren. Een groot netwerk aan collega kwekers in de wijde regio biedt hierin dan ook zeker de oplossing wanneer een product bij ons niet voorradig is. Kortom: Een ’’nee’’ van onze kant zult u niet snel horen.Klanttevredenheid, Kwaliteit & Service-verlening zijn en blijven voor de toekomst onze speerpunten. Logistiek zijn wij van niemand afhankelijk, middels onze eigen transportmiddelen garanderen wij u dat u de bestelling binnen 24 uur van ons geleverd krijgt, in overleg op locatie.

Direct onze planten bestellen?

Vraag dan nu een vrijblijvende offerte aan!

of kom langs

Heumenseweg 250
6603KT Wijchen
(Op afspraak)